Skip to main content

Business-arrangementen

Hoe vind je de perfecte locatie om uw team een productieve vergaderdag te bieden? Spaar veel zoektijd en Ring The KonseptS bell!

Onze doorgedreven locatie kennis helpt u in no time de ideale venue te vinden voor uw volgende vergadering, incentive, teambuilding, … Elk event vraagt een gepaste setting en de juiste apparatuur. Heel wat locaties bieden standaard faciliteiten, de kunst is snel te ontdekken wat wel en niet in begrepen is in functie van jullie vraag. En wat met Hybride events waarbij een deel van jullie gasten nu ook gewoon van thuis uit of vanuit de andere kant van de wereld kunnen volgen? Deze nieuwe materie vraagt expertise waar wij jullie ongetwijfeld bij kunnen helpen. Opdat jullie vooral kunnen bezig zijn met de boodschap! Laat ons maar ontzorgen op praktisch en technisch vlak, daar zijn we goed in.

KonseptS verzorgt voor u graag de combinatie met de juiste training, het juiste ontspanningsmoment tussendoor of de juiste teamactiviteit om samen af te sluiten.

edutainment team-activiteit
insights team-activiteit
lekker tafelen in Villa Zwart Goud
vergaderzaal Villa Zwart Goud conferentie

Grotere groepen? Indien gewenst kunnen we deze arrangementen ook combineren met andere locaties op het mijnterrein van Heusden-Zolder.

RING THE KONSEPTS BELL!