Skip to main content

THEMA-ARRANGEMENTEN

KonseptS is gespecialiseerd in themafeesten, de klassiekers doen we uiteraard maar vraag ons vooral onze speciallekes.

Wat dacht je van een “Wat Als-thema” zoals het tv format of ons “We are Legendary format” waarbij elke bezoekers zijn eigen walk of fame ster kan vinden op de dansvloer. 

Ons uitganspunt?

Het prikkelen van alle zintuigen door een aangepast menu, animaties, muziek en dit met een (knip)oog voor details.
Uw klanten, partners of medewerkers zullen deze ervaring zeker in hun #collectmemories schrijven!

We kennen onnoemelijk veel locaties in heel België.
Neem nu de prachtige Art-Deco locatie “Villa Zwart Goud” in Heusden-Zolder. Hier hebben we standaard enkele leuke thema’s uitgewerkt, laat ze vooral dienen ter inspiratie. 

Villa Zwart Goud is de perfecte locatie voor een prachtig Kerstfeest of een stijlvolle Great Gatsby.  Een avond Lucky in Love of liever een mysterieus Gangster Diner?  Het kan perfect.

Thema-arrangement Lucky in Love
Team-evenement belletje Kerstman
Thema-activiteit Great Gatsby
Thema-activiteit Gangster Chique

Direct kennismaken met onze thema-arrangementen?

Klik op onderstaande previews om ons kerst-, of nieuwjaarsdiner te ontdekken.

Op een donkere winteravond zal onze vuurartiest je verwelkomen. Vloeibaar goud smaakt wanneer je samenkomt met je vrienden, familie of collega’s in de authentieke wijnkelder. Sfeerattributen hier, decoratie daar… De livemuziek zet de toon voor het verdere verloop van de avond: magisch. Samen smullen van een overheerlijk driegangendiner en schateren om de Great Gatsby-humor op tafel. Wanneer een mysterieus persoon plots je naam roept en beleefd vraagt om te volgen, weet je dat dit niet zomaar een feestje is. Een privéfotoshoot in één van de gedecoreerde ruimtes levert prachtig beeldmateriaal op, een souvenir aan deze fantastische avond. Entertainment, voor ieder wat wils: een Charleston workshop, een afzakkertje in de bar, relaxen in de speak-easy kamer of een overheerlijk kaasbuffet? Great Gatsby-thema of niet, gegarandeerd een stijvol feest, eentje om nooit meer te vergeten.

Vanaf €225 pp – zonder livemuziek (min 26 personen, excl BTW)

Rudolf het rendier trappelt vol ongeduld om jou te mogen ontvangen in Villa Zwart Goud. Een gouden glas bubbels wacht je op in de exclusieve wijnkelder, tijd genoeg om kerstwensen met elkaar uit te wisselen. Met de bubbels in de hand luisteren we samen naar een exclusief pianoconcert in de majesteuze inkomhal: wat een genietmoment! Vervolgens tafelen we in de Grand Salon voor een uitgebreid diner vol verrassingen: van gepersonaliseerde kerstballen die de tafelverdeling bepalen tot de kerstman die tevoorschijn komt met een kerstsok op naam. Op de melodie van de liveband voel je de ultieme kerstsfeer, want als je rondkijkt, zie je iedereen keihard smullen. Na het diner vergroten we dit gevoel door samen kerstdecoratie te creëren! Zo trekken we na het feest dezelfde kerstsfeer door naar je eigen thuis. Als afsluiter smaakt een heerlijk dessert in de inspirerende bar altijd wel. Dit kerstfeest is er eentje om te koesteren, vol beleving en prachtige herinneringen!

€225 pp – zonder livemuziek (min 26 personen, excl BTW)

€295 pp -full package incl. livepianist & 3-koppige band tijdens diner (min 26 personen, excl BTW)

Grotere groepen? Indien gewenst kunnen we deze arrangementen ook combineren met andere locaties op het mijnterrein van Heusden-Zolder.

RING THE KONSEPTS BELL!