Skip to main content

Een bedrijfsuitje plannen?

Ben je op zoek naar een businessarrangement met incentive voor een kleine of grote groep? Live, digitaal of hybride? Plan je een teambuilding met leuke activiteiten en om het af te sluiten gezellig samen eten en drinken? Een bezoek aan een escape room samen met jouw team? Of wil je een uniek themafeest op een charmante locatie waar nog lang over nagepraat zal worden? You name it, wij maken het graag voor je waar: actief of lekker lui, voor kleine of grote groepen, ontspannend of productief (of net alle twee!), out of the box of klassiek, overdag of ’s avonds. Als evenement-expert gaan we voor jou op zoek naar hét gepaste arrangement voor jou en je collega’s. En het mooie is: we doen dat op de manier die jij wenst. Van het aanreiken van handige tips & tricks waarmee jij vervolgens je eigen ding doet op eigen locatie, tot het uitwerken van het jaarlijkse bedrijfsuitje met alles erop en eraan dat ieder jaar weer een ander thema kan krijgen.

Bedrijfsuitje organiseren in Villa Zwart Goud, een verborgen parel in hartje Limburg

Hou je van een unieke sfeer en beleving? In Villa Zwart Goud, een prachtige art-decovilla in Heusen-Zolder, kun je terecht voor unieke belevingsformules voor groepen van 10 tot 40 personen. Villa Zwart Goud werd gebouwd in 1942 en was decennialang bewoond door verschillende adellijke en industriële families die aan het roer stonden van een steenkoolmijn in Helchteren-Zolder. De sfeer van weleer schemert door in de indrukwekkende woning met tuin, de exclusieve wijnkluis, ‘le grand salon’, maar zeker ook in de perfect uitgekiende gastronomische gerechtjes. Een bijzonder plekje om een bedrijfsuitje te plannen. Ontdek hier de mogelijkheden voor je meeting, teambuilding activiteiten of feest, die jou en je gasten of collega’s zullen verbazen.

Onze troeven om van jouw bedrijfsevent een succes te maken:

  • Authenticiteit
  • Unieke beleving
  • Eerlijkheid en transparantie
  • Wederzijds respect en vertrouwen
  • Persoonlijke aanpak
Team activiteit On the Road 2PK_bedrijfsuitstap
Team activiteit XXL games samenwerking_bedrijfsuitjes KonseptS
Creatief team-arrangement schilderen_bedrijfsuitje
Team-arrangement casino-activiteit

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je bedrijfsevent? Neem contact met ons op voor onze bestaande arrangementen of een origineel bedrijfsuitje op maat.

RING THE KONSEPTS BELL!