Skip to main content

Je event organiseren na corona?

Een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe ideeën

Als creatieve eventpartner zitten we nooit lang om inspiratie verlegen. En dus blijven we je ook nu op een vernieuwende manier verrassen en inspireren met nieuwe concepten, die we jou samen met onze partners aanbieden. Veiligheid was altijd al een van onze stokpaardjes, maar krijgt nu een nieuwe betekenis bij ieder event dat we organiseren. En ook aan originaliteit moeten onze concepten niet inboeten. Van ontsmettingsdisplays voor events over After Dip cocktails@work en Skypero’s voor telewerkers tot bijvoorbeeld outdoor cinema-belevingen. Ja, er ís een leven voor je evenement na corona.

The After Dip Cocktails@work

Kom samen met al je collega’s en beleef jullie eigen cocktailparty, gewoon aan je bureau! Uiteraard worden ook je telewerkende collega’s betrokken. Social distancing? Neen, daar doen we niet aan mee, want het is net dat sociale aspect dat we o zo hard missen. Aan physical distancing daarentegen, wél! Na zo enkele weken in isolatie kijken we vooral weer heel hard uit naar momenten om samen te genieten, niet? We merken dat heel wat bedrijven dit jaar graag nog een welverdiende extra willen organiseren voor hun personeel of klanten. Fenomenen zoals de skypero zijn spontaan ontstaan en zullen, zelfs als het virus verdwijnt, wellicht niet meer verdwijnen. Exact op dat skypero-principe hebben wij wat verder doorgedacht. Nu de zomer op komst is kunnen we alleen maar dromen van een terrasje doen. En wij zorgen ervoor dat dat terrasje jullie kant uit komt. Dat doen we samen met Peter Grunewald, voor ons zonder twijfel de beste cocktailmaker van het land ?. Peter bezorgt de cocktails/mocktails zelfs tot aan je bureau! Het enige wat jij moet doen is genieten. Dat kan trouwens ook als telewerker, want dan kun je je cocktailpakket in je buurt oppikken op een afgesproken tijdstip. De mocktails zijn overigens ook ideaal voor een ontbijtmeeting. En wat dacht je ervan om de formule uit te breiden met bijvoorbeeld een live-streaming dj vanuit jullie vergaderzaal, Event Radio met echte live reporters, een yogasessie of een extra foodtruck op de parking? Ontdek al onze formules in deze brochure.

Gepersonaliseerde mondmaskers

Tot voor kort zouden we het nooit gedacht hebben, maar ondertussen is er een grote vraag naar: gepersonaliseerde mondmaskers. Het ziet er immers naar uit dat mondmaskers in de toekomst common goods zullen worden, ook op events. Des te leuker om er dan een persoonlijke touch aan te geven. Dus ben je op zoek naar originele, personaliseerbare mondmaskers? Just ring our bell …

Gepersonaliseerde mondmaskers-KonseptS

Drive-in movie of live beleving – een ander soort incentive voor je klanten of personeel

Oké, we mogen dan misschien niet meer met veel mensen samenkomen, maar wil dit zeggen dat we plots niets meer willen beleven? Neen, natuurlijk niet. In tijden van crisis worden vaak de mooiste nieuwe initiatieven geboren … hoewel je deze gouden klassieker niet meteen nieuw kunt noemen: de drive-in movie, maar dan op je bedrijfsparking of een ander terrein. Veilig, sfeervol én altijd een schot in de roos. Je kunt dit concept ook helemaal afstemmen op je branding: denk maar aan popcorn in doosjes met je bedrijfslogo, een prachtige introductiefilm van je bedrijf … Of, nu je dat grote scherm toch hebt, een live huiskamerconcert van een bekende artiest streamen. Daag ons uit met je vraag of idee, want bij KonseptS beschikken we over alle kennis om het in de praktijk om te zetten. Uiteraard altijd op maat!

Desinfectie-containerunits tegen het coronavirus

Dat er iets drastisch zal veranderen in het onthaalproces in winkels, kantoren en zeker ook op events, dat staat volgens ons vast. Zeker de komende maanden, en wie weet wel voor altijd, zal er veel aandacht gaan naar het veiligheidsgevoel van bezoekers. In Azië was het verhaal van koortsmeters in shoppingcenters al snel ingeburgerd. Hier in België bestaan er ondertussen, dankzij creatieve ondernemers, ook al andere snel inzetbare oplossingen. Om handen en materialen te desinfecteren bestaat er bijvoorbeeld een all-in oplossing met containers en onthaalbalies. Het is trouwens ook mooi om te zien hoe ondernemers in deze tijd meer dan ooit op zoek gaan naar manieren om samen te werken. Uit zo’n samenwerking ontstond ook de Fit4entry, een product van Solutions4Materials en Vandeputte. De installatie maakt het mogelijk om snel en handig de temperatuur van gasten of medewerkers te nemen en hun handen te desinfecteren. En er zitten nog veel andere oplossingen in de pijplijn. We houden je graag op de hoogte!

Signalisatie en bestickering in je bedrijf of op je event

Allerhande signalisaties dringen zich momenteel misschien op. Duidelijke borden met instructies om iedereen eraan te herinneren de richtlijnen in acht te nemen, bijvoorbeeld. Heb je ook nood aan heldere signalisatie en bestickering voor je bedrijf of je volgende geplande event? Met losse stickers, banners, roll-ups, balies, klikstaanders, klikframes, … kun je je medewerkers of gasten herinneren aan de veiligheidsmaatregelen en help je hen zorg te dragen voor elkaar. Wij brengen voor jou en je bedrijf graag de noden en mogelijkheden in kaart.

Voldoende inspiratie om je geplande event toch te laten plaatsvinden? Of kijk je al uit naar het organiseren van een nieuw event? Fijn! En uiteraard helpen we je graag om dat voor je te regelen. Maar ga, voor je aan de slag gaat, zeker na of je strategische doelstellingen nog steeds dezelfde zijn als voorheen. Want ieder geslaagd event begint bij die ene cruciale vraag: Wat wil ik bereiken? En bij KonseptS weten we als geen ander hoe we tot het juiste antwoord kunnen komen.

Strategisch eventadvies: meer dan ooit cruciaal

Als eventconsultants kijken wij al jaren met een andere bril naar evenementen. Events horen een verlengde te zijn van je strategische beleidsdoelstellingen. En dit zowel op het vlak van sales en klanten als het interne beleid ten aanzien van je medewerkers. Meer dan ooit wordt het als organisatie belangrijk dit onder ogen te zien en sterker in te zetten op het creëren van het juiste type event voor je doelstellingen én doelgroep. Onze consultants zijn per uur, per halve dag of per dag inzetbaar.

Klankbord-/oriëntatiemeetings van een halve dag zijn al mogelijk vanaf 350 euro. Uiteraard werken we ook graag een offerte op maat uit. Wil je je alvast laten inspireren door nieuwe initiatieven? Neem dan zeker contact met ons op!

Ring the KonseptS bell!