Skip to main content

Samenwerken met KonseptS is nooit samenwerken met ‘een bedrijf’, maar wel altijd met de personen van dat bedrijf.

Een feestje bouwen, dat doe je niet alleen. Eventbureau KonseptS bundelt daarom graag de krachten met andere vakspecialisten om van jouw event een succes te maken. Niet gemakkelijk te pakken te krijgen die Jeroen Meermans. Geen wonder, zo blijkt. De jonge ondernemer en eigenaar van total-e, totaalleverancier van diensten en materialen voor eventprofessionals, heeft er een ontzettend druk eindejaar opzitten. Maar kijk, 2020 is nog maar net aangebroken, en we kunnen Jeroen strikken voor een interview, al verwacht hij niet dat het dit jaar kalmer wordt. “2020 spreekt als cijfer blijkbaar toch enigszins tot de verbeelding. Meer dan 2019. Veel bedrijven willen daar dan ook graag iets mee doen in de vorm van een event.”

“Het was me inderdaad het najaar wel,” beaamt Jeroen Meermans. “In december konden we ons signalisatiecontract met de luchthaven van Zaventem verlengen met drie jaar en finaliseerden we de overname van de Antwerpse speler Exporent, een van de grootste spelers op het vlak van event- en beursmeubilair. Allemaal goed en wel, maar door de overname moesten we wel in zeven haasten bijkomende magazijnruimte creëren in onze bedrijfsruimtes in Beringen. Ons aanbod event- en beursmeubilair is met de overname immers verdrievoudigd, en dat is natuurlijk mooi. Maar dat steek je niet zomaar weg in een hoekje (lacht).”

Zwart & wit

Een van de klanten die blij zijn met die uitbreiding is KonseptS. “Ik kan me niet heel goed herinneren wanneer we de eerste keer samenwerkten, maar wat ik wel weet is dat het altijd aangenaam samenwerken is,” zegt Jeroen. “KonseptS deed al een beroep op ons voor materialen, maar schakelt ons dochterbedrijf red donkey ook regelmatig in voor het maken van beursstanden. Wat me altijd opvalt bij de aanvragen van KonseptS is hoe goed de teamleden weten wat ze graag willen voor hun klant. Geen ‘We zouden iets willen in zwart en wit’, maar heel duidelijk gedetailleerde omschrijvingen, tot en met de gewenste materialen. Aan creativiteit en ideeën geen gebrek daar! Fijn om dat dan voor hen te mogen verwezenlijken.”

“Werken met of voor KonseptS is trouwens nooit werken met ‘een bedrijf’, maar wel altijd met de personen van dat bedrijf. Met die persoonlijke aanpak maken ze volgens mij echt het verschil, ook voor hun klanten.”

Over hoe hij de verdere samenwerking nog ziet, hoeft Jeroen niet lang na te denken. “Ik zou het super vinden om samen met KonseptS eens een evenement van a tot z uit te werken, van brainstorm tot en met afbraak van het event. Ik denk dat we het beste in elkaar naar boven zouden halen. Misschien is 2020 daar wel een mooi jaartal voor … Zo, de bal ligt nu in jullie kamp (lacht).”