Skip to main content

Foto’s die wel van het scherm lijken te spatten, elk event opnieuw

Een feestje bouwen, dat doe je niet alleen. Eventbureau KonseptS bundelt daarom graag de krachten met andere vakspecialisten om van jouw event een succes te maken. Een van die vakspecialisten is Nicolas Herbots, een Antwerps fotograaf die we al van in het prille begin regelmatig inschakelen voor onze events. “Ook ik was toen nog maar net gestart,” aldus de fotograaf. “We hebben elkaar zien groeien, en dat schept een bijzondere band.”

Zijn stijl omschrijven? Dat vindt Nicolas niet zo eenvoudig: “Levendig, kleurrijk, met veel aandacht voor kleine details en de emotie van het moment. Bij KonseptS hoor ik regelmatig dat mijn foto’s wel van het scherm lijken te spatten en dat de mensen er vaak heel gelukkig uitzien. Geeft dat je een goed beeld? (lacht). Feit is dat ik maar zelden in zwart-wit werk. Wat me nog kenmerkt is dat ik gespecialiseerd ben in eventfotografie en portretfotografie voor bedrijven. Voor de mooie bedrijfsevents die KonseptS vaak organiseert ga ik dus graag aan de slag …

“Ik vind het, ook na al die jaren, nog steeds een eer om voor KonseptS aan de slag te mogen. De events zijn telkens helemaal áf, wat het erg dankbaar maakt om ze als fotograaf te mogen vastleggen: van het licht over de catering tot en met de originele animatie. Het klopt tot in de kleinste details. En het blijft iedere keer opnieuw fijn om de verraste, blije of ontroerde reacties van de aanwezigen daarbij te mogen vastleggen.”

 

Soigneren

“Dankzij een grondige briefing weet je als partner ook steeds wat je die avond allemaal mag verwachten en welke rol je daarin kunt spelen. Wanneer ik op een event van KonseptS aankom ben ik dus al helemaal mee met het verhaal van die avond. Dat maakt dat je als fotograaf ook je beste werk kunt leveren.”

En, niet onbelangrijk, KonseptS doet er ook alles aan om zijn partners die avond te ‘soigneren’. “Een piekfijne voorbereiding, heerlijke catering, een goede opvolging. Het team van KonseptS laat geen moeite gespaard om op zo’n dag niet alleen de gasten in de watten te leggen, maar ook ons als externe partner op alle mogelijke manieren te ondersteunen. De ideale omstandigheden dus, om het event samen onvergetelijk te maken.” Dat er nog vele mooie herinneringen mogen volgen!